• Er det større handletur som venter deg?
  • Er du bekymret for at du ikke har egen bil?
  • Leter du etter en metode for å frakte ting til ditt hus eller leilighet?

I Trondheim og omegn tilbyr vi vår hjelp i sikker og billig hjemlevering fra butikk, alt innen fristen!

Profesjonell hjemlevering fra butikk

kjøp med levering til oppgitt adresse

Et stort antall butikker med møbler og byggevarer gjør det lettere for folk som planlegger å bygge et hus eller pusse opp sin leilighet, å kjøpe hos dem. Noen ganger er det likevel et stort problem å frakte kjøpte varer fra butikken. Ikke alle har egen bil , spesielt i tilfelle større gjenstander. Vi verdsetter også vår tid som vi kan spare ved å ansette en profesjonell bedrift til levering av varer. En slik bedrift som vårt firma!

I Trondheim og omegn frakter vi bl.a. varer fra:

  • møbelbutikker, slike som IKEA eller JYSK,

  • butikker med hvitevarer og forbrukerelektronikk

  • forbrukerelektronikk, byggevarebutikker,

  • fra andre butikker etter kundens ønske.

Trenger du hjelp i transport av kjøpte varer?

Si ifra hvordan vi kan avlaste deg og hjelpe med problematisk varetransport!

Kontakt

Hjemlevering fra butikk – komfort, sparepenger og høy kvalitet av tjenester

Hittil har det vært hundrevis av folk som trengte hjelp i hjemlevering av ulike typer kjøpte varer i Norge, og som benyttet seg av våre tjenester. Takket være vår erfaring laget vi et unikt tilbud. Det skiller seg ut med:

utførelse innen fristen – kjøpte varer leverer vi fra butikker når som helst, vi henter dem alltid presis og leverer til avtalt tid til adressen som oppgis av kunden,

sikkerhet – kjøpte varer som skal fraktes fra butikk til kunden, sikrer vi slik at alle gjenstander kommer fram til sin destinasjon i uendret tilstand,

komleksistet – vi tilbyr ikke bare profesjonell hjemlevering fra butikker, men også hjelp i lossing hos kunden, og i tilfelle møbler – også deres montering,

sparepenger – kjøpte varer fra butikker leverer vi hjem til rimelige priser, hvert oppdrag prissetter vi individuelt avhengig av hente- og leveringssted, tiden når oppdraget skal gjennomføres samt størrelse på kjøpte varer.

Hjemlevering i Trondheim og omegn opptil 300 km

For å imøtekomme kundenes behov og forventninger har vi forstørret virksomhetens område. Vi leverer kjøpte varer fra butikker til oppgitt adresse ikke bare i Trondheim, men også i byer som ligger i en radius på 300 km.

Bli en av våre fornøyde kunder. Spør om detaljer om transport av kjøpte varer fra butikker til ditt hus eller din leilighet!