Er du i ferd med å flytte og trenger å frakte ditt innbo til en bestemt adresse i Norge? Ønsker du å levere bestemte gjenstander til din familie eller venner? Eller kanskje leter du bare etter hjelp i å frakte ting fra butikk til bolig? Uansett hva dine behov er – er våre tjenester svar på dem.

Vår historie

Begynnelsen av vår virksomhet i Norge går tilbake til 2013. Da drev vi med avisdistribusjon. På den tiden dukket det opp en tanke om å også jobbe med flyttehjelp og varetransport. Vi flyttet selv 10 ganger i løpet av 11 år – ikke bare i Norge, men også mellom Polen og andre land i Europa. Vi vet godt hvor logistisk komplisert oppgave det er å frakte sitt innbo fra et sted til et annet. Organisering av flåten, å sikre nøye møbler og hvitevarer og plassering av gjenstander på den angitte adressen krever mye tid og energi.

Slik ble vår bedrift opprettet. Vi imøtekommer behov og forventninger til individuelle kunder og selskaper som søker høy kvalitet av flytte- og transporttjenester.

Hvorfor er det verdt å stole på oss?

 Tilbudet om transport- og flyttehjelp som vi retter mot kunder i Norge, skiller seg ut med det følgende:

kompleksitet – vi tilbyr våre tjenester fra A til Å. Ved flytting tilbyr vi både pakking, levering, frakt og utpakking av ting, samt  små monteringsjobber og flyttevask. Vårt formål er å avlaste kunder så mye som mulig innen arbeid som gjelder flytting eller varetransport.

moderne servicebiler – alle flytte- og transporttjnester gjennomfører vi ved bruk av nøye utvalgte kjøretøy med stor kapasitet som er tilpasset transport av til og med de mest følsomme tingene. På den måten garanterer vi høy transportsikkerhet på hvert stadium.

rettferdige priser – vi prissetter våre tjenester i samsvar med kvalitet på arbeid som tilbys, vi avtaler prisen alltid med kunden basert på hans eller hennes behov og forventninger.

virksomhetens område  – vi tilbyr alle tjenester ikke bare i Trondheim, men også steder som ligger innenfor en radius på 300 km. Vi gjennomfører hvert oppdrag veldig effektivt og til avtalt tid.

faglig støtte – vi behandler hvert oppdrag på en individuell måte, ved å tilby kunder vennlig og hjelpsom, service samt faglig rådgiving i valg av optimale løsninger innen flyttehjelp og logistikk.

Bestill våre tjenester

Vil du benytte deg av vårt tilbud om transport- og flyttehjelp? Ta kontakt med oss , så avtaler vi sammen omfanget og kostnader for ditt oppdrag!

GRATIS BEFARING

Trenger du hjelp? Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg!